top of page

Group

Public·25 members

![[kijk-live]] Feyenoord - Groningen live op tv en online (KNVB beker) 29 februari 2024


FC Groningen staat donderdagavond voor een uitdaging van formaat: Feyenoord in de TOTO KNVB halve finale tegen Groningen weer op bank Feyenoord


🔴📺KIJKEN==►►📲👉Feyenoord - Groningen Live Op Tv


🔴📺KIJKEN==►►📲👉Feyenoord - Groningen Live Op TvFC Groningen staat donderdagavond voor een uitdaging van formaat: Feyenoord in de halve finales van de KNVB-beker verslaan, nota bene in De Kuip.


Dat weet ook Dick Lukkien, de trainer van de nummer zes van de Eerste Divisie.

"Het gezegde is dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. En op dat wonder moeten wij spelen", zegt Lukkien een dag voor de wedstrijd op het clubkanaal van de 'Trots van het Noorden'. "Het is niet onmogelijk, maar het wordt wel a hell of a job."


Feyenoord heeft dit seizoen in de Eredivisie op eigen veld alleen nog maar verloren van koploper PSV (1-2). Vorig seizoen won Ajax er in de KNVB-beker, maar de laatste jaren wisten weinig ploegen in Rotterdam te winnen in het bekertoernooi.


Bovendien krijgt FC Groningen donderdag te maken met een volle Kuip, terwijl de club de uitwedstrijden dit seizoen vooral afwerkt voor enkele duizenden toeschouwers. "Ik ben heel benieuwd hoe wij daarop gaan reageren", zegt Lukkien.


"Daar waar mogelijk moeten we proberen ons eigen spel te spelen en ons vrij voelen om te durven voetballen. We zullen moeten verdedigen, maar daar waar we kunnen ook aanvallen. We moeten op de toppen van ons kunnen spelen."


Arne Slot zit donderdag weer op de bank als Feyenoord het in De Kuip opneemt tegen FC Groningen in de halve finale van de KNVB-beker. De trainer van de Rotterdammers miste zondag het competitieduel bij Almere City FC (0-2) omdat hij griep en koorts had.


"Het was een zware wedstrijd, zo kort na 120 minuten en strafschoppen tegen AS Roma die zowel fysiek als mentaal veel van de spelers hebben gevraagd. Desondanks zijn we in Almere niet door de ondergrens gezakt en hebben we opnieuw de nul gehouden. Daar heb ik de jongens en de staf een groot compliment voor gemaakt", zei Slot op een persconferentie.


Feyenoord is in eigen stadion duidelijk de favoriet tegen FC Groningen, dat vorig seizoen uit de Eredivisie degradeerde en nu in de eerste divisie op de zesde plaats staat. "Net als eerder bij FC Emmen is Dick Lukkien erin geslaagd om een elftal neer te zetten met een eigen manier van spelen. Daarin zie je bij al hun wedstrijden echt de hand van de trainer terug. En dat verwachten we morgen ook, gecombineerd met het fanatisme dat zij aan die speelstijl toevoegen", aldus Slot.


De winnaar van Feyenoord tegen FC Groningen neemt het zondag 21 april in de finale van de beker op tegen NEC, dat dinsdag na verlenging bij SC Cambuur won (1-2).


Feyenoord heeft dit seizoen in de eredivisie op eigen veld alleen nog maar verloren van koploper PSV (1-2). Vorig seizoen won Ajax er in de KNVB-beker, maar de laatste jaren wisten weinig ploegen in Rotterdam te winnen in het bekertoernooi.


Het is matchday! Feyenoord en FC Groningen zullen vanavond om 20:00 uur de strijd met elkaar aangaan voor een plekje in de finale van de TOTO KNVB Beker. NEC wist zich dinsdagavond al te plaatsen voor de eindstrijd van het bekertoernooi en is dus de tegenstander op zondag 21 april. De wedstrijd in De Kuip staat onder leiding van Danny Makkelie en is live te volgen op ESPN 1.


LIVE TOTO KNVB Beker | Eerste finale sinds 2020 lonkt voor Feyenoord, FC Groningen aast op stunt in Kuip


Feyenoord wil zich voor het eerst sinds 2020 plaatsen voor de finale van de TOTO KNVB Beker. De dertienvoudig winnaar van het toernooi moet daarvoor langs FC Groningen, dat in 2015 geschiedenis schreef met de eerste bekertitel uit de clubhistorie maar inmiddels actief is in de Keuken Kampioen Divisie. De aftrap in de Kuip is om 20.00 uur, volg hier alle ontwikkelingen!


Voetbal op tv: hier zie je Feyenoord-FC Groningen in het bekertoernooi


Op donderdag 29 februari 2024 treffen Feyenoord en FC Groningen elkaar in de halve finale van de KNVB Beker. Dit is een thuiswedstrijd voor Feyenoord, in De Kuip, in Rotterdam. De wedstrijd begint om 20.00 en je kijkt hem live op


Welk team neemt het in de finale van de KNVB-beker op tegen NEC? Donderdagavond staat de tweede halve finale op het menu waarin Feyenoord en FC Groningen dat uit gaan vechten. Ook is er voetbal uit België en Spanje.


Feyenoord Groningen live op tv naar Groningen tegen Feyenoord Live Kijken Tv 29. 02. 2024


Feyenoord neemt het op tegen FC Groningen vanaf 29 februari 2024 om 19:00 UTC. De wedstrijd maakt deel uit van de KNVB beker.


Op Sofascore live uitslagen kunt u alle voorgaande resultaten van Feyenoord en FC Groningen vinden, gesorteerd op hun H2H-wedstrijden. Sofascore biedt ook de beste manier om de live score van dit spel te volgen met verschillende sportfuncties. Daarom kunt u:


Ontdek wie heeft gescoord in een live wedstrijd


Krijg realtime informatie over welk team de wedstrijd domineert met behulp van het Attack Momentum


Volg gedetailleerde statistieken zoals balbezit, schoten, hoekschoppen, gecreëerde grote kansen, kaarten, sleutelpasses, duels en meer


Volg alle thuis- en uitwedstrijden van elk team in de KNVB beker


Bekijk hoe de Sofascore-community stemt over welk team de meeste kans heeft om deze wedstrijd te winnen.


Al deze functies kunnen u helpen bij het bepalen van de wedstrijdvoorspelling tussen Feyenoord en FC Groningen. Hoewel Sofascore geen directe weddenschappen aanbiedt, biedt het wel de beste odds en laat het zien welke sites live weddenschappen aanbieden. Live U-TV-noteringen zijn te bekijken in de sectie Voetbal livescore van Sofascore.


Waar kun je Feyenoord vs. FC Groningen kijken? Onder TV-kanalen vindt u een lijst met alle kanalen die de live wedstrijd Feyenoord – FC Groningen uitzenden. Je kunt deze wedstrijd ook live streamen via onze wedpartners of op een van de links op Sofascore klikken voor een legale livestream.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page